Fiscale dienstverlening

verzorgen aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonbelasting , recht van successie
controleren van (voorlopige) aanslagen
voeren van bezwaarprocedures
geven van ondersteuning bij controles van de Belastingdienst of uitvoeringsinstellingen

Particulieren

De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel mensen een probleem. De slogan van de Belastingdienst leuker kunnen wij het niet maken, gemakkelijker wèl gaat voor veel mensen niet op. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over belastingen en het verzorgen van uw aangifte Inkomstenbelasting. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken en zo nodig komen wij bij u thuis.

Wij verzorgen uw aangifte

Aangifte Inkomstenbelasting
De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel mensen een probleem. Ook ondernemers moeten naast het opstellen van een jaarrekening aangifte van Inkomstenbelasting doen. U kunt bij ons terecht voor het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting en voor al uw vragen over belastingen. Wij leveren de aangifte bij de Belastingdienst elektronisch in en beschikken daarvoor over goede software en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Aangifte Vennootschapsbelasting
Rechtspersonen zoals een besloten vennootschap(BV) of stichting moeten een aangifte Vennootschapsbelasting indienen. Gelijktijdig met het opstellen van de jaarrekening wordt de aangifte Vennootschapsbelasting vervaardigd en elektronisch bij de Belastingdienst ingediend.
Aangifte Omzetbelasting
Maandelijks, per kwartaal of eens per jaar moeten de meeste ondernemers aangifte doen van Omzetbelasting. Ook deze aangiften dienen elektronisch te worden ingediend. Nadat de administratie van een maand of kwartaal is verwerkt wordt met een specifiek aangifteprogramma de aangifte Omzetbelasting ingediend.
Aangifte Loonheffingen
Ondernemers met personeel dienen per maand/ 4 weken aangifte Loonheffingen te doen. Ondernemingen met personeel in dienst hebben daarnaast nog met meerdere instanties te maken zoals, de uitvoeringsinstelling(Uwv), Arbodienst ed. Wij verzorgen alle zaken voor u die op dit gebied aan de orde komen.

Administratiekantoor Bouterse

Torenstraat 43a
4353 AB Serooskerke

t: 0118 593159
e: info@bouterse-administratie.nl

       

noab;
sns